Home | BRELA | ONLINE smještaj | Gastronomija | Sportovi na plaži | Zabava

 

 

SPLIT - Stari hrvatski grad romantike i renesansne arhitekture sa mediteranskom atmosferom. Poznat je po sportskim zbivanjima i brodogradnji. Udaljen je 50 km od Baške Vode i 15km od aerodroma u Trogiru. Mogući poludnevni ili cjelodnevni izleti brodom ili autobusom.

OMIŠ - Gradić smješten u kanjonu rijeke Cetine, 25km od Baške Vode.Pet kilometara uzvodno kanjona Cetine nailazite na "Radmanove mlince" poznata konoba za sve izletnike u kojoj možete oćekivati domaći svježi kruh i hranu ispod peke. Poludnevni izleti brodom ili autobusom.

DUBROVNIK - Romanski, gotićki, renesansni i barokni grad - sve u jednom, obavezno ga posjetite. Udaljen je 175km južno od Baške Vode. Cijelodnevni izleti autobusom.

IMOTSKI -Srednjovjekovni grad smješten u polju planine Biokovo, poznat po vinogradima, plavom i crvenomjezeru. Udaljen oko 40km od Baške Vode. Susresti će te potpuno drugačiju okolinu nego u priobalju. Poludnevni izleti autobusom.

MEDJUGORJE - Svjetsko poznato svetište udaljeno svega 70km od Baške Vode. Preporučujemo svim turistima cjelodnevne ili poludnevne izlete autobusom. Hodočasnicima na putu u Međugorje preporučavamo odmor u Baskoj Vodi.

OTOK HVAR - udaljen je 15 nautičkih milja od Baške Vode. Grad Hvar je najveće mjesto na otoku Hvaru. Cijelodnevni izleti.

RAFTING na rijeci Cetina  - Rafting je jedno od najuzbudljivijih načina da okusite čari rijeke i krajolika na nezaboravan način. Vodić, instruktor, čamac i oprema su uključeni u cijenu. Cijelodnevni izlet.

JEEP SAFARI  
Planina Biokovo dominira Makarskom rivierom. Prva stanica jeep safaria je najviši vrh Biokova sv.Jure(1762m), sljedeca naša stanica je Vošac s kojeg je predivan pogled na cijelu Makarsku Rivieru, otok Hvar, Brač, čak i Vis ako dozvoljava vrijeme. U cijenu uračunato vodič i hrana. Poludnevni izlet.

OTOK BRAČ - Izlet uključuje odlazak na otok Brač, treći otok po veličini, te odlazak u Bol i mogućnost kupanja na poznatoj bolskoj plaži Zlatni rat. U cijenu uključen vodič, hrana i vino. Cijelodnevni izlet.

FISH PICNIC - Full day trip 
Izlet nudi tišinu sunca i mora. Plovi se do nenastanjenih prelijepih uvala na otocima, radi se grill s ribom i vinom, nezaboravna atmosfera, obavezno otici. Cjelodnevni i poludnevni izleti.